Annons:

Ztorage | Hyra förråd och magasinering i Stockholm.

Ztorage | Hyra förråd och magasinering i Stockholm.

Hyr förråd och magasinering i Stockholm med Ztorage

Har du letat efter ett företag som jobbar med moderna lösningar? Som dessutom erbjuder en helthetstjänst inom förvaring så att du slipper göra jobbet själv? Om svaret är ja, har du hittat rätt. Välkommen till Ztorage!

 

Det här är Ztorage: Ztorage är ett nytänkande företag som tar hand om dina saker när de behöver förvaras. Företaget erbjuder upphämtning av dina föremål så att du själv inte behöver krångla med det. Sakerna körs sedan vidare till ett av Ztorages säkra förvaringsanläggningar. Ett av Ztorages mål är att alltid kunna leverera förstklassig service till sina kunder. De anställda har därför noga valts ut efter kompetens och motivation och Ztorage har därför stor kompetens i allt från ekonomi till programmering och självklart kundtjänst. Kunskapen kommer från ett ungt team med stor motivation och drivkraft inom förvaring. Företaget har sedan år 2015 haft mer än 1000 nöjda kunder och har totalt förvarat mer än 30 000 föremål.

I Stockholm kan det vara svårt att hitta en stor bostad eller tillräckligt stora tillhörande förråd. Huvudstaden är en populär plats för inflyttande unga studenter såväl som för personer i yrkeslivet. Stockholm erbjuder ett stort utbud av varierande arbetsplatser och många större företag och organisationer är belägna där. För studenter finns både Stockholms universitet, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Handelshögskolan och andra lärosäten att välja mellan. Stockholms fina och närbelägna natur gör det inte svårt att förstå att även mer naturgillande människor trivs och väljer att slå sig ner i Stockholm. Det finns inte mindre än tio naturreservat i staden, flera sjöar och vattendrag samt ett antal olika badplatser. Dessutom finns landets politiska, kulturella och sociala centrum beläget här. Allt som allt är det inte svårt att förstå varför Stockholm är en så populär stad och varför förråd och magasinering är en smart lösning när det finns lite plats att tillgå.

Hyr förråd och magasinering med Ztorage

Ztorage erbjuder magasinering av dina saker vilket kan innefatta allt från möbler till flyttlådor, dokument eller sportutrustning. I kontrast till andra, liknande företag, erbjuder Ztorage även upphämtningsservice av de saker du önskar magasinera. Du behöver alltså varken spendera tid på att köra till förrådet eller energi på att flytta tunga saker. Ztorage gör jobbet från början till slut. Därefter körs sakerna vidare till förvaringsanläggningarna. Dessa är utrustade med säkra system och bevakning som gör att du kan känna dig trygg med att ha dina saker lagrade utanför hemmet eller kontoret. Därutöver är förvaringsanläggningarna uppvärmda och ventilerade. De förvarade sakerna blir inplastade under förvaringstiden så att prylar och möbler inte ska ta skada.

Ztorage erbjuder även tillgång till en webbplattform där du själv kan logga in och ha koll på dina saker. Genom att exempelvis ladda upp bilder på föremålen kan du lätt hålla reda på vilket innehåll som finns i respektive låda. Om du skulle vilja få hem något som är förvarat hos Ztorage kan du genom webplattformen enkelt välja ut och markera önskade prylar. En stor fördel är att du inte ens behöver komma och hämta prylarna själv! Ztorage levererar de ändå fram till dörren.

Gynnsamt är också att du endast behöver betala för det utrymme dina prylar faktiskt kräver. Du behöver alltså inte slösa pengar på onödigt stora utrymmen. En annan anledning till att Ztorages kan erbjuda låga priser är att sakerna förvaras på lagerhallar vilket gör att ytorna kan utnyttjas och användas på ett effektivt sätt.

Om du redan har ett förråd någon annanstans men skulle vilja byta, kan Ztorage erbjuda hjälp med att tömma ditt gamla förråd samt förflytta och organisera sakerna till den nya platsen, utan att du behöver krångla med förflyttningen av dina grejer.

Vem kan använda sig av Ztorage?

Ztorages service finns tillgängligt både för privatpersoner men även för diverse slags företag. Vem du än är och vad du än behöver hjälp med kan du vända dig till Ztorage för att få ett beräknat prisförslag. Att göra ett prisförslag tar inte mer än några sekunder och är inte på något sätt bindande.

Om du har, eller arbetar för ett företag, och vill magasinera exempelvis sommarmöbler under månaderna de inte kommer till användning, kan Ztorage hjälpa till med det. Andra bra erbjudanden för företag är exempelvis varulagring som innebär att Ztorage lagrar varor åt dig så att du istället kan få mer ledig yta i lokalen eller butiken. När behov uppstår levererar Ztorage varorna direkt till platsen. Det finns även möjlighet att få hjälp med arkivering och bevarandet av avtal, dokumentationer och liknande på ett säkert sätt. För den som vill kan Ztorage även ta hand om destruering av dokument som inte längre önska sparas.

Därför är magasinering ett bra alternativ

För privatpersoner

Ska du flytta till en ny bostad? Oavsett om du ska flytta till en mindre bostad och inte har plats åt alla dina saker eller om du ska flytta till större är magasinering ett smart alternativ. Vi vet alla hur svårt det kan vara att göra sig av med kära ägodelar. Kanske förknippar du de med en speciell tid i livet, ett fantastiskt minne eller en viktig person. Och vem vet, någon dag kanske de faktiskt kommer till användning igen. Så om du ska flytta och inte har plats för alla dina saker kan du lätt och säkert förvara de hos Ztorage.

Om du ska flytta till en annan rymlig bostad, men inte får ihop det med övergångsperioden mellan bostäderna, kan du också bara temporärt låta magasinera dina saker. Kom ihåg, du kan när som helst beställa hem de igen. Även för personer som funderar på att hyra ut sin bostad under en viss tid kan magasinering vara lösningen. Kanske ska du testa och bo tillsammans med en partner men är inte säker på att det kommer funka? Då är det onödigt att göra sig av med möbler och andra kära ägodelar i förtid. Istället kan du hyra ett förråd hos Ztorage och får därmed tillbaka dina saker i rent och snyggt skick om du skulle behöva det.

Även personer som inte står inför en flytt kan ha nytta av att magasinera föremål. Kanske har du värdefulla eller ömtåliga prylar hemma men vill samtidigt skaffa en hund eller har ett aktivt barn. Istället för att riskera att de går sönder eller att de förstörs i ett unket förråd kan du lämna in de hos Ztorage. Ett annat vanligt förekommande problem är att man helt enkelt samlar på sig alldeles för mycket saker genom åren men att man ändå vill ha ett snyggt och prydligt hem, med rena ytor. Omedvetet eller medvetet kan brist på plats, i kombination med för mycket prylar, lätt leda till stress. Lösningen? Jo, Ztorage!

För företag

Jobbar du istället för eller med ett företag? Även i sådana fall finns det ofta behov av att förvara grejer man har. För många företag är företagsflytt inget ovanligt, särskilt i Stockholm där det kan ta ett tag att hitta sitt perfekta område med en passande lokal. Det är inte heller ovanligt att företag skiftar i storlek och antingen växer och behöver mer plats eller väljer att skala ner verksamheten något. Eller kanske har företaget rutiner helt enkelt förändrats av pandemin och man väljer att behålla ”home-office” i större skala även framöver. Om du känner igen dig i detta kan du enkelt höra av dig till Ztorages kundservice, antingen via email eller telefon för att få ytterligare information.

Andra scenarion är att man som företag under sommarmånaderna vill erbjuda sina anställda möjligheten att sitta ute på rasterna. Då är det ofta uppskattat att ha stolar, bord eller till och med någon skön soffa ute på gården. Att erbjuda detta kräver både tid och plats men med hjälp av Ztorages service får du hjälp med båda delarna. Ztorage kommer och hämtar grejerna efter sommarsäsongen och lämnar tillbaka de lagom till första fågelkvittret eller första snödroppen dyker upp på våren. Platsutrymmet behöver du alltså inte heller bekymra dig över.

Det är inte heller ovanligt för företag att ha anställda som kommer och går genom åren. Ibland kan det vara så att en anställd har slutat och lämnat efter sig en del saker som man i stunden inte har någon nytta av. Då kan man ställa in sakerna i ett förråd och därmed bevara de tryggt och säkert tills nästa anställd börjar och kanske kan få användning av sakerna igen. Detta är gynnsamt både för nya personer som kommer till företaget, för företagets ekonomi men även för miljön. Att återanvända saker istället för att slänga och köpa nytt är ett steg mot ett mer hållbart företag. En god gärning mot våra medmänniskor och oss själva.

Vill du göra om företagets lokaler? Kanske skapa fler öppna ytor för samtal och utveckling? Då kan du också ta kontakt med Ztorage och låta förvara exempelvis stora och klumpiga möbler och istället satsa på att skapa en ny, fräsch och trevlig arbetsmiljö för dina anställda. Vem har inte någon gång fått lite extra energi och inspiration av en förändrad miljö?

För mer information se ztorage.se

Funnel News

Publicerat via SvenskPress.se av...

Funnel News

Funnel News är en svensk PR-byrå som formulerar, publicerar och distribuerar native annonser i form av redaktionella artiklar, nyhetsuppdateringar samt skriver pressmeddelanden åt svenska företag och ... Läs mer

Se alla nyheter »

Ztorage | Förrådsuthyrning & magasinering i Stockholm.

Ztorage | Förrådsuthyrning & magasinering i Stockholm.

Ztorage hjälper er med magasinering & förråd i Stockholm.

Ztorage hjälper er med magasinering & förråd i Stockholm.

Magasinering & förrådsuthyrning i Stockholm | Ztorage.

Magasinering & förrådsuthyrning i Stockholm | Ztorage.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Svar till ×

  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?
  • ?

Inga kommentarer än...
Bli först att kommentera detta innehåll!

Skriv en kommentar

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Du kanske också gillar:

Nu lanseras det nya exklusiva Streetwear-klädmärket Chibes

Nu lanseras det nya exklusiva Streetwear-klädmärket Chibes

Sveriges gator får en ny kompanjon i Streetwear-scenen med lanseringen av det nya klädvarumärket Chibes. Chibes har som mål att erbjuda en unik upplev...

Läs mer »
Låt de 5 mest ikoniska fotografierna i historien tala

Låt de 5 mest ikoniska fotografierna i historien tala

Det äldsta bevarade fotografiet någonsin är taget för nära 200 år sedan, 1826. Bilden togs av fransmannen Joseph Nicéphore Niépce. Det föreställde uts...

Läs mer »
Jämför guld i Stockholm

Jämför guld i Stockholm

Nu kan du jämföra grampriser för guld i Stockholm och spara pengar. Guld & Bling erbjuder ett enkelt sätt att fynda guldsmycken via deras nya e-tjänst...

Läs mer »
Därför ska du flyttstäda

Därför ska du flyttstäda

Att flytta till en ny bostad är en spännande upplevelse, men det kan också vara en stressig och hektisk tid. En av de viktigaste sakerna som du behöve...

Läs mer »
För- och nackdelar med mekaniska tangentbord

För- och nackdelar med mekaniska tangentbord

Mekaniska tangentbord är en typ av tangentbord som använder mekaniska brytare istället för membranbrytare som finns på vanliga tangentbord. Dessa tang...

Läs mer »
Förbered din trädgård för våren

Förbered din trädgård för våren

Våren är en fantastisk tid för trädgårdsälskare. Efter en lång och kall vinter vaknar naturen till liv och trädgården fylls med nya färger och dofter....

Läs mer »
Vad ska man tänka på vid flytt?

Vad ska man tänka på vid flytt?

Att flytta kan både vara de mest spännande men också stressande händelserna här i livet. Det är såklart roligt och spännande med en ny bostad men det ...

Läs mer »
Är du intresserad av att skaffa ett smart hem?

Är du intresserad av att skaffa ett smart hem?

Smart home-teknik är en teknologi som har blivit allt mer populär de senaste åren. Med smart home-system kan du förenkla och automatisera olika uppgif...

Läs mer »
Träna effektivt med High Intensity Interval Training (HIIT)

Träna effektivt med High Intensity Interval Training (HIIT)

High Intensity Interval Training (HIIT) är en form av träning som involverar korta, intensiva intervaller av högintensiv ansträngning, oftast följt av...

Läs mer »
Vad är fjärrvärme?

Vad är fjärrvärme?

Fjärrvärme är en form av uppvärmning som använder värmeenergi som produceras centralt och distribueras via ledningar till anslutna hus och byggnader. ...

Läs mer »
Spartips för el- och vattenförbrukning

Spartips för el- och vattenförbrukning

Vintern börjar närma sig och det kommer allt mer varningar för de höga elkostnaderna. Därför har vi här samlat en del spartips för hur du enkelt kan d...

Läs mer »
Hemsida till idrottsföreningen

Hemsida till idrottsföreningen

IdrottOnline har tidigare försett de flesta av sveriges sportföreningars hemsida. Nyligen meddelade dom dock att tjänsten IdrottOnline hemsida stängs ...

Läs mer »
Hoppar du över frukosten?

Hoppar du över frukosten?

Äter du ingenting till frukost? Kanske dricker du endast en kopp kaffe för att komma igång på morgonen och starta dagen? Det finns flera konsekvens...

Läs mer »
Orolig bostadsmarknad kan leda till bra bostadsaffär

Orolig bostadsmarknad kan leda till bra bostadsaffär

Den oroliga arbetsmarknaden är ett faktum med höga räntor och oroligheter i världen är det just nu många som backar från att köpa och sälja bostäder. ...

Läs mer »
Köksknoppar som sticker ut

Köksknoppar som sticker ut

Att vid en köksrenovering tänka till och installera rätt kökshandtag och/eller köksknoppar kan ge köket ett lyft och en riktigt häftig look. (Detta...

Läs mer »
Gör livet enklare med Google Nest Mini

Gör livet enklare med Google Nest Mini

Gör livet enklare med Google Nest Mini 2nd gen smarthögtalare som erbjuder röststyrning via Google-assistenten på svenska, med smarthögtalaren kan du ...

Läs mer »
SeniorPorten erbjuder digital bokcirkel för dig som är 60+

SeniorPorten erbjuder digital bokcirkel för dig som är 60+

SeniorPorten.se är ett svenskt forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60 år eller äldre. En samlingsplats som bygger på att hit...

Läs mer »
Lys upp tillvaron med cool lampa

Lys upp tillvaron med cool lampa

Små detaljer kan verkligen sätta karaktär och personlighet i inredningen. Ett exempel på detta visar det danska varumärket Mr Wattson​ upp med sin lam...

Läs mer »
Vi byggde ett custom tangentbord: Glorious GMMK Pro

Vi byggde ett custom tangentbord: Glorious GMMK Pro

På senare tid har det blivit mer och mer populärt med custom mekaniska tangentbord och mekaniska tangentbordstillbehör. Mekaniska tangentbord har funn...

Läs mer »
Hemestertips: Axmar Bruk

Hemestertips: Axmar Bruk

Axmar bruk hittar du på Gävlekusten och här erbjuds en välbevarad bruksmiljö med engelsk park, restaurang och café samt mycket historik och kultur frå...

Läs mer »
Träna hjärnan med korsord och Sudoku

Träna hjärnan med korsord och Sudoku

Tankespel som korsord och Sudoku är både roliga, lärorika och bra för att hålla hjärnkontoret aktivt. När man löser svåra tankespel så kan man få sitt...

Läs mer »

Annons:

Om cookies

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med cookies få information om att webbplatsen innehåller cookies, vad dessa används till och hur cookies kan undvikas. Vår webbplats är skapad med publiceringssystemet Yodo, och använder sig av så kallade "tillfälliga cookies" eller "session-cookies" som lagras tillfälligt och försvinner när du stänger ned din webbläsare.

Ifall du loggar in till vår webbplats, så används även så kallade "varaktiga cookies", som sparas på din dator i upp till trettio dagar, eller tills dess att du själv raderar dem. En varaktig cookie används också för att komma ihåg ifall du valt att stänga den ruta som informerar om att cookies används på webbplatsen.

Cookies används dels för att optimera webbplatsens funktion och anpassa den efter dina önskemål, dels för att kunna analysera statistik så att vi kan göra webbplatsen bättre för dig som besökare och kund. Webbplatsens funktionalitet är dock ofta, till viss del, beroende av tillfälliga cookies (exempelvis för att du ska kunna lägga artiklar i varukorgen, genomföra köp, för att du ska kunna hålla dig inloggad, eller för att förhindra spam i kontaktformulär).

Om du vill undvika cookies kan du konfigurera din webbläsare så att cookiefilerna inte laddas ner i din dator. Tillfälliga cookies är, som ovan framgått, dock nödvändiga för att navigera på vår webbplats.

Den data som lagras i våra cookies används endast för att rent tekniskt kunna möjliggöra användandet av våra tjänster. Vi sparar ingen personlig information i cookies på besökarens dator.

Utöver våra egna cookies så kan förstapartscookies från Google Analytics 4 (i enlighet med rådande GDPR-lagar) förekomma. Detta för att spara besöksstatistik, i syfte att kunna optimera vår webbplats och närvaro på nätet.

Ja eller Nej till cookies?

Du kan själv acceptera att ta emot cookies eller inte. Webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome och Opera tar emot cookies automatiskt, men du kan ändra dina personliga inställningar så att du inte accepterar Cookies. Om du väljer att stänga av möjligheten att ta emot cookies så kommer många webbplatser inte kunna ses eller utnyttjas maximalt.

Hur stoppar jag cookies?

Din webbläsare ger dig möjlighet att blockera cookies. Olika webbläsare och versioner av webbläsare fungerar på olika sätt, och kan skija sig åt i hur man ändrar dessa inställningar. Nedan finns länkar till instruktioner för några av de vanligaste webbläsarna:

Har du vidare funderingar kring hur cookies används på vår webbplats, vänligen kontakta oss!

Stäng

Denna webbplats använder cookies
Vi använder endast cookies i enlighet med rådande GDPR-lagstiftning för funktion och bästa möjliga upplevelse för den här webbplatsen.
Du behöver godkänna detta som besökare - Läs mer här »

Acceptera alla Endast nödvändiga