Annons:

Ztorage | Hyra förråd och magasinering i Stockholm.

Ztorage | Hyra förråd och magasinering i Stockholm.

Hyr förråd och magasinering i Stockholm med Ztorage

Har du letat efter ett företag som jobbar med moderna lösningar? Som dessutom erbjuder en helthetstjänst inom förvaring så att du slipper göra jobbet själv? Om svaret är ja, har du hittat rätt. Välkommen till Ztorage!

 

Det här är Ztorage: Ztorage är ett nytänkande företag som tar hand om dina saker när de behöver förvaras. Företaget erbjuder upphämtning av dina föremål så att du själv inte behöver krångla med det. Sakerna körs sedan vidare till ett av Ztorages säkra förvaringsanläggningar. Ett av Ztorages mål är att alltid kunna leverera förstklassig service till sina kunder. De anställda har därför noga valts ut efter kompetens och motivation och Ztorage har därför stor kompetens i allt från ekonomi till programmering och självklart kundtjänst. Kunskapen kommer från ett ungt team med stor motivation och drivkraft inom förvaring. Företaget har sedan år 2015 haft mer än 1000 nöjda kunder och har totalt förvarat mer än 30 000 föremål.

I Stockholm kan det vara svårt att hitta en stor bostad eller tillräckligt stora tillhörande förråd. Huvudstaden är en populär plats för inflyttande unga studenter såväl som för personer i yrkeslivet. Stockholm erbjuder ett stort utbud av varierande arbetsplatser och många större företag och organisationer är belägna där. För studenter finns både Stockholms universitet, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH), Handelshögskolan och andra lärosäten att välja mellan. Stockholms fina och närbelägna natur gör det inte svårt att förstå att även mer naturgillande människor trivs och väljer att slå sig ner i Stockholm. Det finns inte mindre än tio naturreservat i staden, flera sjöar och vattendrag samt ett antal olika badplatser. Dessutom finns landets politiska, kulturella och sociala centrum beläget här. Allt som allt är det inte svårt att förstå varför Stockholm är en så populär stad och varför förråd och magasinering är en smart lösning när det finns lite plats att tillgå.

Hyr förråd och magasinering med Ztorage

Ztorage erbjuder magasinering av dina saker vilket kan innefatta allt från möbler till flyttlådor, dokument eller sportutrustning. I kontrast till andra, liknande företag, erbjuder Ztorage även upphämtningsservice av de saker du önskar magasinera. Du behöver alltså varken spendera tid på att köra till förrådet eller energi på att flytta tunga saker. Ztorage gör jobbet från början till slut. Därefter körs sakerna vidare till förvaringsanläggningarna. Dessa är utrustade med säkra system och bevakning som gör att du kan känna dig trygg med att ha dina saker lagrade utanför hemmet eller kontoret. Därutöver är förvaringsanläggningarna uppvärmda och ventilerade. De förvarade sakerna blir inplastade under förvaringstiden så att prylar och möbler inte ska ta skada.

Ztorage erbjuder även tillgång till en webbplattform där du själv kan logga in och ha koll på dina saker. Genom att exempelvis ladda upp bilder på föremålen kan du lätt hålla reda på vilket innehåll som finns i respektive låda. Om du skulle vilja få hem något som är förvarat hos Ztorage kan du genom webplattformen enkelt välja ut och markera önskade prylar. En stor fördel är att du inte ens behöver komma och hämta prylarna själv! Ztorage levererar de ändå fram till dörren.

Gynnsamt är också att du endast behöver betala för det utrymme dina prylar faktiskt kräver. Du behöver alltså inte slösa pengar på onödigt stora utrymmen. En annan anledning till att Ztorages kan erbjuda låga priser är att sakerna förvaras på lagerhallar vilket gör att ytorna kan utnyttjas och användas på ett effektivt sätt.

Om du redan har ett förråd någon annanstans men skulle vilja byta, kan Ztorage erbjuda hjälp med att tömma ditt gamla förråd samt förflytta och organisera sakerna till den nya platsen, utan att du behöver krångla med förflyttningen av dina grejer.

Vem kan använda sig av Ztorage?

Ztorages service finns tillgängligt både för privatpersoner men även för diverse slags företag. Vem du än är och vad du än behöver hjälp med kan du vända dig till Ztorage för att få ett beräknat prisförslag. Att göra ett prisförslag tar inte mer än några sekunder och är inte på något sätt bindande.

Om du har, eller arbetar för ett företag, och vill magasinera exempelvis sommarmöbler under månaderna de inte kommer till användning, kan Ztorage hjälpa till med det. Andra bra erbjudanden för företag är exempelvis varulagring som innebär att Ztorage lagrar varor åt dig så att du istället kan få mer ledig yta i lokalen eller butiken. När behov uppstår levererar Ztorage varorna direkt till platsen. Det finns även möjlighet att få hjälp med arkivering och bevarandet av avtal, dokumentationer och liknande på ett säkert sätt. För den som vill kan Ztorage även ta hand om destruering av dokument som inte längre önska sparas.

Därför är magasinering ett bra alternativ

För privatpersoner

Ska du flytta till en ny bostad? Oavsett om du ska flytta till en mindre bostad och inte har plats åt alla dina saker eller om du ska flytta till större är magasinering ett smart alternativ. Vi vet alla hur svårt det kan vara att göra sig av med kära ägodelar. Kanske förknippar du de med en speciell tid i livet, ett fantastiskt minne eller en viktig person. Och vem vet, någon dag kanske de faktiskt kommer till användning igen. Så om du ska flytta och inte har plats för alla dina saker kan du lätt och säkert förvara de hos Ztorage.

Om du ska flytta till en annan rymlig bostad, men inte får ihop det med övergångsperioden mellan bostäderna, kan du också bara temporärt låta magasinera dina saker. Kom ihåg, du kan när som helst beställa hem de igen. Även för personer som funderar på att hyra ut sin bostad under en viss tid kan magasinering vara lösningen. Kanske ska du testa och bo tillsammans med en partner men är inte säker på att det kommer funka? Då är det onödigt att göra sig av med möbler och andra kära ägodelar i förtid. Istället kan du hyra ett förråd hos Ztorage och får därmed tillbaka dina saker i rent och snyggt skick om du skulle behöva det.

Även personer som inte står inför en flytt kan ha nytta av att magasinera föremål. Kanske har du värdefulla eller ömtåliga prylar hemma men vill samtidigt skaffa en hund eller har ett aktivt barn. Istället för att riskera att de går sönder eller att de förstörs i ett unket förråd kan du lämna in de hos Ztorage. Ett annat vanligt förekommande problem är att man helt enkelt samlar på sig alldeles för mycket saker genom åren men att man ändå vill ha ett snyggt och prydligt hem, med rena ytor. Omedvetet eller medvetet kan brist på plats, i kombination med för mycket prylar, lätt leda till stress. Lösningen? Jo, Ztorage!

För företag

Jobbar du istället för eller med ett företag? Även i sådana fall finns det ofta behov av att förvara grejer man har. För många företag är företagsflytt inget ovanligt, särskilt i Stockholm där det kan ta ett tag att hitta sitt perfekta område med en passande lokal. Det är inte heller ovanligt att företag skiftar i storlek och antingen växer och behöver mer plats eller väljer att skala ner verksamheten något. Eller kanske har företaget rutiner helt enkelt förändrats av pandemin och man väljer att behålla ”home-office” i större skala även framöver. Om du känner igen dig i detta kan du enkelt höra av dig till Ztorages kundservice, antingen via email eller telefon för att få ytterligare information.

Andra scenarion är att man som företag under sommarmånaderna vill erbjuda sina anställda möjligheten att sitta ute på rasterna. Då är det ofta uppskattat att ha stolar, bord eller till och med någon skön soffa ute på gården. Att erbjuda detta kräver både tid och plats men med hjälp av Ztorages service får du hjälp med båda delarna. Ztorage kommer och hämtar grejerna efter sommarsäsongen och lämnar tillbaka de lagom till första fågelkvittret eller första snödroppen dyker upp på våren. Platsutrymmet behöver du alltså inte heller bekymra dig över.

Det är inte heller ovanligt för företag att ha anställda som kommer och går genom åren. Ibland kan det vara så att en anställd har slutat och lämnat efter sig en del saker som man i stunden inte har någon nytta av. Då kan man ställa in sakerna i ett förråd och därmed bevara de tryggt och säkert tills nästa anställd börjar och kanske kan få användning av sakerna igen. Detta är gynnsamt både för nya personer som kommer till företaget, för företagets ekonomi men även för miljön. Att återanvända saker istället för att slänga och köpa nytt är ett steg mot ett mer hållbart företag. En god gärning mot våra medmänniskor och oss själva.

Vill du göra om företagets lokaler? Kanske skapa fler öppna ytor för samtal och utveckling? Då kan du också ta kontakt med Ztorage och låta förvara exempelvis stora och klumpiga möbler och istället satsa på att skapa en ny, fräsch och trevlig arbetsmiljö för dina anställda. Vem har inte någon gång fått lite extra energi och inspiration av en förändrad miljö?

För mer information se ztorage.se

Funnel News

Publicerat via SvenskPress.se av...

Funnel News

Funnel News är en svensk PR-byrå som formulerar, publicerar och distribuerar native annonser i form av redaktionella artiklar, nyhetsuppdateringar samt skriver pressmeddelanden åt svenska företag och ... Läs mer

Se alla nyheter »

Ztorage | Förrådsuthyrning & magasinering i Stockholm.

Ztorage | Förrådsuthyrning & magasinering i Stockholm.

Ztorage hjälper er med magasinering & förråd i Stockholm.

Ztorage hjälper er med magasinering & förråd i Stockholm.

Magasinering & förrådsuthyrning i Stockholm | Ztorage.

Magasinering & förrådsuthyrning i Stockholm | Ztorage.

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Du kanske också gillar:

Kickoff för årets UF-företagare!

Kickoff för årets UF-företagare!

Den 28 september hölls en lyckad kickoff i Gävles konserthus för blivande UF elever i Gästrikland. En kickoff med syftet att inspirera och ge idéer om...

Läs mer »
5 tips för att lära dig mer om stjärnhimlen

5 tips för att lära dig mer om stjärnhimlen

I Sverige är det möjligt att se 60 av alla 88 stjärnkonstellationer, och därför är det inte konstigt att stjärnhimlen intresserar så många. Är du en a...

Läs mer »
Äntligen dags för gårdsförsäljning av alkoholdrycker?

Äntligen dags för gårdsförsäljning av alkoholdrycker?

På uppdrag av regeringen har man tagit fram en utredning om att småskalig gårdsförsäljning av alkoholdrycker skall tillåtas även i Sverige som på andr...

Läs mer »
Känslor har ingen ålder är namnet på Roger Rönnings nya album

Känslor har ingen ålder är namnet på Roger Rönnings nya album

Roger Rönning gör ett klassiskt Rönning album som handlar om kärlek, vänskap och människans längtan, förmågor och tillkortakommanden. Känslor har ing...

Läs mer »
Adolphson & Falk turnerar med Julen i blodet och släpper livealbum!

Adolphson & Falk turnerar med Julen i blodet och släpper livealbum!

Under vintern 2018 och 2019 gjorde Adolphson & Falk en bejublad jubileumsturné för att fira att de spelat ihop i 50 år! Syntpionjären Greg FitzPatrick...

Läs mer »
Spartips för el- och vattenförbrukning

Spartips för el- och vattenförbrukning

Vintern börjar närma sig och det kommer allt mer varningar för de höga elkostnaderna. Därför har vi här samlat en del spartips för hur du enkelt kan d...

Läs mer »
Minna städar i renaste laget

Minna städar i renaste laget

Städbolaget I renaste lagets affärsidé är att med miljövänliga produkter och metoder tillhandahålla lokalvårdstjänster för företag. I verksamheten åte...

Läs mer »
Hemsida till idrottsföreningen

Hemsida till idrottsföreningen

IdrottOnline har tidigare försett de flesta av sveriges sportföreningars hemsida. Nyligen meddelade dom dock att tjänsten IdrottOnline hemsida stängs ...

Läs mer »
Hoppar du över frukosten?

Hoppar du över frukosten?

Äter du ingenting till frukost? Kanske dricker du endast en kopp kaffe för att komma igång på morgonen och starta dagen? Det finns flera konsekvens...

Läs mer »
Orolig bostadsmarknad kan leda till bra bostadsaffär

Orolig bostadsmarknad kan leda till bra bostadsaffär

Den oroliga arbetsmarknaden är ett faktum med höga räntor och oroligheter i världen är det just nu många som backar från att köpa och sälja bostäder. ...

Läs mer »
Pop-veteranerna Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam och Lennart Grahn på turné i höst!

Pop-veteranerna Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam och Lennart Grahn på turné i höst!

Ny höstturné för pop-veteranerna Svenne Hedlund, Clabbe af Geijerstam och Lennart Grahn med populära ”Hits of The 60`s” !

Läs mer »
Sverigeturné för Ronny Eriksson med showen "Greatest Hittills" hösten 2022!

Sverigeturné för Ronny Eriksson med showen "Greatest Hittills" hösten 2022!

En av våra folkkära artister Ronny Eriksson tillsammans med Benneth Fagerlund beger sig ut på en gemensam Sverigeturné med showen "Greatest Hittills" ...

Läs mer »
Premiär för nya dinnershowen The Best på Hits For You

Premiär för nya dinnershowen The Best på Hits For You

Lördag den 27 augusti är det åter premiär för en ny efterlängtad dinnershow på nöjespalatset Hits For You i Gävle. Det är den sjunde showen i ordninge...

Läs mer »
Norrland når flest på Facebook

Norrland når flest på Facebook

Facebooksidan ”Norrland. Ett eget land” är sidan inom besöksnäringen som har störst räckvidd i Sverige. Sidan når ut till över 800 000 personer i Sv...

Läs mer »

Solna står som värd för hälsomässa

Solna kommun står återigen som värd för en av årets största alternativa mässor inom kropp och själ.

Läs mer »
Robert Wells släpper ny singel och musikvideo "Wedding Bells"

Robert Wells släpper ny singel och musikvideo "Wedding Bells"

Detta är andra delen av Robert Wells EP ”Songs Without Words” inspelade tillsammans med Europas berömda anrika Prags filharmoniker, CNSO "Czech Nation...

Läs mer »
Premiär för talande digital guide i Axmar bruk

Premiär för talande digital guide i Axmar bruk

För att få största möjliga upplevelse på en besöksdestination så krävs en bra guide för den perfekta upplevelsen. Att boka in en fysisk guide har sina...

Läs mer »
Köksknoppar som sticker ut

Köksknoppar som sticker ut

Att vid en köksrenovering tänka till och installera rätt kökshandtag och/eller köksknoppar kan ge köket ett lyft och en riktigt häftig look. (Detta...

Läs mer »
Fick rådet att inte tala om sin ålder - släpper nu singeln ”Older”

Fick rådet att inte tala om sin ålder - släpper nu singeln ”Older”

Möt Täbybon Maria Rodhe som gillar att gå emot strömmen och som på natten till midsommar fredag 24 Juni släpper sin andra singel för i år, ”Older”, på...

Läs mer »
Robert Wells på omfattande höstturné och släpper ny musik!

Robert Wells på omfattande höstturné och släpper ny musik!

Nu är det klart! Robert Wells överraskar idag med att släppa inspelningar tillsammans med Europas berömda anrika Prags filharmoniker, CNSO "Czech Nati...

Läs mer »
Gör livet enklare med Google Nest Mini

Gör livet enklare med Google Nest Mini

Gör livet enklare med Google Nest Mini 2nd gen smarthögtalare som erbjuder röststyrning via Google-assistenten på svenska, med smarthögtalaren kan du ...

Läs mer »

Annons:

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK